Netwerk

Het netwerk is het kloppend hart van uw IT infrastructuur. Dit brengt heel wat configuratie en beveiliging met zich mee. Hiervoor kan u steeds beroep doen op deze diensten.

De basis van het netwerk begint allemaal bij de aansluiting van de provider met daarna de router en de firewall. Deze zijn cruciaal voor de beveiliging en snelheid van het netwerk. Hier worden aanvallen van hackers tegen gehouden en wordt alles gecontroleerd.
Een toestel met de juiste capaciteit en configuratie is dus uiterst belangrijk voor de bescherming van uw gegevens en de snelheid van het netwerk

Bovenop het bedraade netwerk is er ook meer en meer nood aan draadloze oplossingen. Dit vergemakkelijkt het werken met draagbare toestellen zoals laptops, tablets en smartphones.
Stabiliteit en dekking zijn hier de belangrijkste kenmerken. Geen verbinding hebben, of een verbinding die steeds verbroken wordt is zeer storend voor de werkomgeving.
Om het juiste apparaat met voldoende capaciteit te selecteren is het eerst belangrijk om metingen uit te voeren en te testen.